За нас

Нашата приказна

Ибома Трејд Дооел е основана во Август 2012 година со седиште во Скопје. Главна цел е да ги подигне стандардите во дистрибуцијата на запалки и пушачки прибор и други производи со висок европски квалитет докажан во светот, да овозможи полесен пристап до светски познатите брендови од тобако индустријата.

Ибома Трејд Дооел е увозник на познати светски брендови како што се MASCOTTE, KORONA, RAW, THE BULLDOK, WIIP од фамилијата хартија и филтри за виткање тутун, како и празни цигари за полнење и вејпови.

Увозник е на CLIPPER и BIC запалките, широк асортиман на ZIPPO програмата.

Увезува широка палета на пушачки прибор која вклучува табакери, новчаници за тутун, секачи за пура,наргилиња, бонгови,грендери, пајпови и сл.

Ибома Трејд Дооел исто така врши дистрибуција на DUREX и SURE кондомите.

Нашата компанија брои 11 вработени, има сопствена комерција и дистрибуција.Соработува со сите тобако шопови и поголемиот дел на маркети и бензински пумпи на територијата на цела Македонија.

Нашата мисија е потрошувачот да добие производ со највисок квалитет и по најниска цена.

Што работиме

Комерција

Дистрибуција

Продавница

Б2Б