Нашите производи

Ибома Трејд Дооел е основана во август 2012 година со
седиште во Скопје.

Главна цел е да ги подигне стандардите во дистрибуцијата на
запалки и пушачки прибор и други производи со висок европски
квалитет докажан во светот, да овозможи полесен пристап до
светски познатите брендови од тобако индустријата.

Нашата мисија е потрошувачот да добие производ со највисок
квалитет и по најниска цена.

За нас

Што работиме

Комерција

Дистрибуција

Продавница

Спремни сте за соработка?

Контактирајте не

Контакт

Ул. Скупи бр.1 – Скопје

info@ibomatrejd.mk

+389 70369285

Заследете не